Apa tu The Junni ?

10:13:00 PTG





assalamualaikum
so haritu araa ada update blog pasal THE JUNNI BASIC SET REVIEW kan. so hari ni nak cite pasal apa dia tu THE JUNNI ? mesti ada lagi ramai yang tak tau kan ? sebab produk ni tak tersebar luas lagi. tapi produk ni sangat berkesan dan araa adalah salah satu pengguna thejunni :)

The junni adalah produk buatan malaysia dan produk muslim. Ia adalah produk 100% tanpa merkuri. Ia juga boleh digunakan untuk semua peringkat umur dalam linkungan 12 tahun keatas. Selamat digunakan untuk lelaki dan perempuan .  Produk ini merupakan produk homemade yang diasaskan oleh Suhaila Mustaffa.

ABOUT US

Kepakaran kami adalah membantu wanita dan remaja diluar sana yang mempunyai masalah kulit wajah yang gelap, kulit muka berjerawat berjeragat dan kulit tangan yang gelap berbelang untuk kelihatan CANTIK, BERSIH DAN YAKIN dengan penampilan anda yang selama ini menghantui hidup anda selama-lamanya

Masalahnya adalah kebanyakan produk diluar sangat mahal dan bahan yang digunakan mungkin diragui keselamatannya yang mana boleh menghakis kulit wajah mereka untuk jangka masa panjang.

Bagaimana kami dapat membantu adalah kami menggunakan bahan-bahan yang organik yang mana asasnya adalah daripada buah strawberi, delima dan sengkuang. Kesan perubahan dapat dilihat dalam seminggu penggunaan The Junni.
credit: thejunni

Produk The junni 

THEJUNNI ada 3 set antaranya ialah normal set, basic set, acne set. Untuk loose item pula ialah pinkish soap, acne soap, pinkish cream dan day pinkish cream. 1 jenis penjagaan badan ialah hand & body whitening lotion.







Feedback Pengguna The junni






soalan yang biasa akan customer akan tanya  👇

cream thejunni warna apa ?

cream thejunni adalah berwarna pink .




macam mana nak tau produk ni takde bahan merkuri ?

boleh amik sedikit pinkish soap dan bakar.


video



ada kelulusan kkm tak ?

ade 





macam mana nak tau kita pakai set ape?

boleh bagi gambar anda atau boleh rujuk dibawah


apa kandungan dalam the junni ?



💕 Face Of The Junni



sekian dari araa 😀
if berminat boleh contact okay👌

CONTACT

Whatsapp - 01110900696
Email - eyla,karmila@gmail.com



















You Might Also Like

5 comments

  1. comel nya packaging dia!
    jemput join banyak hadiah
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

    BalasPadam
  2. Lain dari yang lain ya color pink macam tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah sebab ada campuran ekstrak strawberi dan guna bahan semulajadi :)

      Padam
  3. Balasan
    1. harga murah je. boleh tgk sini - http://araasharara.blogspot.my/p/thejunni.html :)

      Padam

Review



THEJUNNI

Like us on Facebook

Giveaway



2016


11.1.2017


2016


31.12.2016